Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 029 kJ / 1 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,42 g |
| Tuky | 54,44 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 455 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 304,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Piškot:
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny cca 5 minut na nejvyšší výkon elektrickým šlehačem. Postupně přímícháme mouku s práškem a olej.Upečeme v hlubším plechu piškot. Krok 2: Krém:
Vyšleháme šlehačky se ztužovači do tuha,jemně vmícháme vanil. cukr a zakysanou smetanu. Krok 3: Upečený piškot hustě pokapeme kávou a rumem smíchaným s mandlovým aroma.Krém rozdělímě na 2 díly. 1 díl krému rozetřeme na piškot,poté poklademe piškoty a ty také hustě pokapeme kávou a rumem, natřeme na ně zbytek krému a posypeme kakaem. Krok 4: Takto připravené řezy dáme vychladit do lednice, nejlépe do druhého dne.
Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny cca 5 minut na nejvyšší výkon elektrickým šlehačem. Postupně přímícháme mouku s práškem a olej.Upečeme v hlubším plechu piškot. Krok 2: Krém:
Vyšleháme šlehačky se ztužovači do tuha,jemně vmícháme vanil. cukr a zakysanou smetanu. Krok 3: Upečený piškot hustě pokapeme kávou a rumem smíchaným s mandlovým aroma.Krém rozdělímě na 2 díly. 1 díl krému rozetřeme na piškot,poté poklademe piškoty a ty také hustě pokapeme kávou a rumem, natřeme na ně zbytek krému a posypeme kakaem. Krok 4: Takto připravené řezy dáme vychladit do lednice, nejlépe do druhého dne.
Zveřejněno 15. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGvn
Moje poznámka
Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGvn
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 14 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
tiramisu řezy na plech,
tiramisu rezy,
řezy tiramisu,
šlehačkové řezy,
tiramisu řezy recept,
tiramisove.rezy,
řezy se šlehačkou,
top recepty slehackove rezy,
tiramisu recept,
řezy s tiramisu,
recepty tyramisa,
slehackove rezy recept,
řez tiramisu,
řezy jako tiramisu,
tiramisu rez,
tyramisu řezy,
tyramisa recept,
tiranisu,
mandlove šlehackové rezy,
šlehačkove řezy na plech
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
kypřící prášek,
šlehačka,
cukr vanilkový,
smetana zakysaná,
ztužovač šlehačky,
piškoty,
rum,
mandlové aroma,
káva,
kakao
Komentáře (13)