Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 852 kJ / 2 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,33 g |
Tuky | 54,69 g |
Vláknina | 66,50 g |
Cholesterol | 475 mg |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 242,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.
Krok 2: Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.n
Krok 3: Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.
Krok 4: Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory. Dusíme do měkka.
Zveřejněno 22. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMq6
Moje poznámka
Slovinský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMq6
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 5 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 12 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 27 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
guláš z více druhů masa,
druhy gulášů,
druhy guláše,
slovinský koláč,
guláš z více druhů mas,
gulaš s vice druhu masa,
slovinsky veprovy gulas,
guláš druhy,
recept gulas s vice druhu masa,
uherský guláš,
gulas s vice druhy masa,
cibule do hněda,
guláše druhy,
gulas vice druhu masa,
druhý gulášů recepty,
slovimský guláš recept,
recepty guláše,
slovinske hovězí na cibuli,
slovinsky pokrm hovezi na cibuli,
druh hovězího na guláš
Suroviny:
hovězí zadní,
plec vepřová,
cibule,
brambory,
česnek,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
kmín celý,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (14)