Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 353 kJ / 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,20 g |
Tuky | 32,12 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrnA
Moje poznámka
Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrnA
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 8 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 22 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Tématické fráze:
nakládání kuřecího masa,
nakládání kuřete na grilování,
nakládání kuřecího masa na grilování,
maso v podmáslím,
recepty s křenem,
nakládání kuřat na grilování,
podmáslové řízky,
nakládání masa do podmáslí,
marináda s kefírem,
recepty s podmáslím a masen,
kuřecí s krenem,
kureci na s podmáslím,
kureci kridylka nakládání masa,
marinada na maso s podmaslim,
recept křen,
nakladani kurat,
nakladani kurecich kridelek,
nakldání kuřete na grilování,
nakládání masa do potravinářská folie,
nakládané křidélka marinada
Suroviny:
řízky kuřecí,
podmáslí,
smetana sladká,
cibulka jarní,
krenex,
petrželka zelená,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (30)