Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,88 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 11,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Moje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z krůtích prsou,
jak udit na pánvi,
vyuzeno,
jak udit v pánvi,
uzení masa na pánvi,
piliny na uzení obi,
panev na uzeni,
jak udit na pilinách,
jak udit kruti maso,
uzení v wok,
vyuzené maso je kyselé,
krůtí prso recepty,
jak vyudit krutí maso,
jak udit lososa na panvi,
kuřecí prsa uzení,
receptař prima napadu uzený olej,
udíme krůtí maso,
udit na pilinach,
domaci uzeni lososa na panvi,
recepty na uzení pilinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
olej,
křen strouhaný,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
okurky sterilované,
vejce,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (33)