Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,88 g |
Tuky | 29,98 g |
Vláknina | 1,68 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 11,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Moje poznámka
V pánvi vyuzená krůtí prsa s křenovou remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OJJ
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z krůtích prsou,
jak udit na pánvi,
vyuzeno,
jak udit v pánvi,
uzení masa na pánvi,
piliny na uzení obi,
panev na uzeni,
jak udit na pilinách,
jak udit kruti maso,
uzení v wok,
vyuzené maso je kyselé,
krůtí prso recepty,
jak vyudit krutí maso,
jak udit lososa na panvi,
kuřecí prsa uzení,
receptař prima napadu uzený olej,
udíme krůtí maso,
udit na pilinach,
domaci uzeni lososa na panvi,
recepty na uzení pilinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
olej,
křen strouhaný,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
okurky sterilované,
vejce,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (33)