Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 593 kJ / 2 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,71 g |
Tuky | 64,06 g |
Vláknina | 151,77 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 162,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu.
Krok 2: Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť.
Krok 3: Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno nahradiť cca 300 ml sterilizovaného leča), osolíme, podlejeme vodou a necháme variť.
Krok 4: Priebežne podlievame vodou, pridáme víno.
Krok 5: Ku koncu pridáme libeček a cesnak.
Krok 6: Keď je mäso mäkké, pridáme uvarenú cizrnu, necháme prejsť varom.
Krok 7: Dochutíme príp. štipkou cukru.
Krok 8: Podávame s kopčekom kyslej smotany a posypané vňaťami.
Krok 9: Vhodnou prílohou je napr. ryža, cestoviny, chlieb...
Zveřejněno 4. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí ragú s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xn3g
Moje poznámka
Hovězí ragú s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xn3g
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 21 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso s cizrnou,
cizrna recepty,
hovezi ragu,
hovězí guláš s cizrnou,
cizrna s hovezim masem,
recept z cizrny,
recepty s cizrnou,
veprove ragu s cizrnou,
kuřecí ragů s cizrnou,
mleté hovězí maso s cizrnou,
ragů z hovězího masa,
hovezi ragu se zeleninou a cizrnou,
recept na hovězí ragů,
falafel z hovězího masa,
mleté maso s cizrnou,
mleté hovězí s cizrnou,
ragů z hovězí,
recepty z cizrny,
hovězí guláš s s cizrnou,
hovezi maso s prilohou
Suroviny:
maso hovězí,
cizrna,
olej,
cibule,
protlak rajčatový,
rajče,
paprika čerstvá červená,
sůl,
paprika sušená sladká,
krém feferonkový,
pepř,
česnek,
libeček,
víno,
smetana zakysaná,
pažitka,
česnek mědvědí
Komentáře (20)