Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,86 g |
Tuky | 86,52 g |
Vláknina | 17,13 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 28,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Den předem si nachystáme maso. Nakrájíme na plátky, ty osolíme, opepříme a posypeme kořením na zvěřinu.
Krok 2: Jednotlivé plátky naklepeme a skládáme na sebe. Takto nachystané dáme na potravinářskou fólii a pevně smotáme. Uložíme do druhého v lednici.
Krok 3: Na pánev si dáme sádlo na hrubší kousky nakrájený špek, cibule a lehce osmažíme.
Krok 4: Plátky masa obalíme v mouce a přidáváme postupně na pánev, až se zatáhnou podlejeme vývarem a dusíme.
Krok 5: Hotové maso vyděláme a uložíme v teple.
Krok 6: Do pánve přidáme utřený česnek a rozmixujeme (není nutné), podle chuti dosolíme, dopepříme.
Zveřejněno 6. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Daněk na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlVJ
Moje poznámka
Daněk na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlVJ
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 7 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 9 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Tématické fráze:
daněk recepty,
recepty z daňka,
zvěřina recepty danek,
recepty daněk,
danek recept,
recepty na maso z daňka,
recept daněk,
daněk,
recept z danka,
recept na dańka,
pečený daněk,
maso z daňka,
recept na maso z daňka,
recepty na daňka,
daněk maso recepty,
recepty z masa dańka,
daněk na špeku,
pečený daněk recept,
recepty - zvěřina - daněk,
danek maso
Suroviny:
kýta dančí,
cibule,
špek,
česnek,
koření na zvěřinu,
sádlo,
sůl,
vývar zeleninový,
mouka hladká
Komentáře (20)