Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragú s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 593 kJ /
2 293 kcal
Bílkoviny177,71 g
Tuky64,06 g
Vláknina151,77 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 479 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy162,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Krok 2: Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Krok 3: Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno nahradiť cca 300 ml sterilizovaného leča), osolíme, podlejeme vodou a necháme variť. Krok 4: Priebežne podlievame vodou, pridáme víno. Krok 5: Ku koncu pridáme libeček a cesnak. Krok 6: Keď je mäso mäkké, pridáme uvarenú cizrnu, necháme prejsť varom. Krok 7: Dochutíme príp. štipkou cukru. Krok 8: Podávame s kopčekom kyslej smotany a posypané vňaťami. Krok 9: Vhodnou prílohou je napr. ryža, cestoviny, chlieb...

Zveřejněno 4. 5. 2012

Poznámka autora magdalenka

Cícer, cizrnu kupujem suchú, nepoužívam konzervy. Premyjem, namočím na pol dňa a cca za hodinu je uvarená. Uvarím väčšie množstvo, časť v krabičke zamrazujem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xn3g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xn3g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

;-):-K

To mě taky uniklo:-OMoc pěkný a lákavý recept. Tisknu si;-):-K:yes:

Tohle mi uniklo, cizrnu máme rádi :-p

Eliza:budem rada, ak vám zachutí...

Super recept, manžel cizrnu miluje, tak vyzkouším..:-p:yes:

vybusna: Never Turkovi, ver mne!j Ja cícer kupujem na Slovensku v Bille, nemám po ruke balenie, sa mi zdá, že váži 400 g. Ani nenamáčam celú noc, kedy ako, fakt sa uvarí za hodinu. Vždy varím väčšie množstvo, zamrazím a potom, ako keby som našla - za chvíľu mám nejaký šalát a pod.

za hodinu ju mas uvarenu:-O:-O:-O:-O ked som robila falafel, tak som ju ako rura varila 3 hodiny a stale sa mi zdala, zeby hodinu este zniesla..a macala som ju celu noc. ja neviem, co mi to ten turek predal za cicer.

magdalenka: moc se mi to líbí, krásný recept:-):yes:+

Jůůů to vypadá velice dobře:-!To se mi líbí Magdalenko:-K+:-p:yes:

:yes::yes::yes::-)):-K

Magdalenko, to se mi líbí:-p:yes:

;-)vypadá to moc pěkně:yes::yes:

:yes: to vypadá lákavě, ukládám a jakmile bude kousek bejčka tak hurá na to :-))

magdalenka::-D:-D:-D:-D to není:-D:-D ale to jste mě naučily vy.. ty, maris, Terezka atd;-):-):yes:

rebeka::-D:-D:-D (Colombo asi nie je holka...)

Tématické fráze:
hovězí maso s cizrnou, cizrna recepty, hovezi ragu, hovězí guláš s cizrnou, cizrna s hovezim masem, recept z cizrny, recepty s cizrnou, veprove ragu s cizrnou, kuřecí ragů s cizrnou, mleté hovězí maso s cizrnou, ragů z hovězího masa, hovezi ragu se zeleninou a cizrnou, recept na hovězí ragů, falafel z hovězího masa, mleté maso s cizrnou, mleté hovězí s cizrnou, ragů z hovězí, recepty z cizrny, hovězí guláš s s cizrnou, hovezi maso s prilohou

Suroviny:
maso hovězí, cizrna, olej, cibule, protlak rajčatový, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, paprika sušená sladká, krém feferonkový, pepř, česnek, libeček, víno, smetana zakysaná, pažitka, česnek mědvědí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu