Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKm
Moje poznámka
Jemný knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKm
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 19 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 14 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
jemný knedlík,
knedlík,
jemné knedlíky,
jemný bramborový knedlík,
jemné bramborové knedlíky,
jemný knedlík recept,
jemny domácí knedlík,
kdyz zbyde veka,
k čemu je dobrá polenta,
bramborové knedlíky jemné,
jemne bramborové knedlíky recept,
knedlik s petrzelkou,
k čemu bramborový knedlík,
jemný knedlík česká kuchařka,
recepty jemný knedlík,
co je jemný knedlík,
k čemu se podávají karlovarské knedlíky,
jemné knedlíčky,
k čemu se podávají špekové knedlíky,
knedlik jemny
Suroviny:
veka,
vejce,
mléko,
mouka,
sůl,
olej,
petrželka zelená
Komentáře (4)