Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 24,74 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 404,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Moje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 1 hodinou
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 2 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 2 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 3 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 5 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 8 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 9 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 9 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 10 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 11 hodinami
Tématické fráze:
vlacne rizoto,
kuřecí rizoto se smetanou,
rizoto se smetanou,
jak se správně dělá rizoto,
vláčné rizoto recept,
rizoto se smetanou recept,
jak správně udělat rizoto,
pečené rizoto,
rizoto ze slepice,
rizoto recept,
rizoto porce,
jemné houbové rizoto se smetanou,
stava na rizoto,
parmazán rizoto,
zelenino rizoto recept,
nejlepsi rizoto s okurkou,
rizoto,
1 porce rýže na rizoto,
risoto,
kuřecí rizoto s okurkou
Suroviny:
rýže,
máslo,
cibulka,
hrášek,
kukuřice,
mrkev,
maso kuřecí,
smetana,
paprika sušená sladká,
podravka,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
okurka čerstvá
Komentáře (11)