Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 729 kJ / 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,66 g |
| Tuky | 9,51 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka.
Krok 2: Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření, nakrájený česnek a mouka.
Krok 3: Pak obalíme ve strouhance a usmažíme.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Moje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 12 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Tématické fráze:
bici zlazy,
recept byci zlazy,
býčí žlázy recepty,
byčí žlázy,
býčí kule,
bíčí žlázy recept,
smažené byčí kule,
příprava býčí žlázy,
bici kule,
recept na bíčí žlázy,
býčí kulky,
recepty byci zlazy,
byci zlazy recept,
byčí kule recept,
recepty z byčích žlaz,
recept na býčí žlázy,
byci varlata recepty,
skopove kule recept,
byci zlazi,
smažená varlata
Suroviny:
býčí žláza,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
česnek mědvědí,
koření na živáň,
pepř,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (19)
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Díky
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"
opravdu jsem hrozná
Magdalenka:
Díky
Smažené jsou nejlepší