Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 771 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,24 g |
Tuky | 65,22 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 28,54 g |
Postup přípravy
Je-li omáčka příliš hustá přilijeme krapet vývaru nebo vody.
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Moje poznámka
Krémové telecí s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk0V
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 14 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 3 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 9 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 13 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty s estragonem,
telecí polreich,
telecí maso podle pohlreicha,
telecí ramínko,
polreich telecí,
telecí soté,
telecí,
telecí kýta recept pohlreich,
polreich telecí maso,
telecí na estraagonu,
maso na estragonu,
osso buco je z hověziny,
vinna omacka s estragonem,
pokrmy z telecího masa pro batolata,
recept z kousky telecího masa,
krémové telecí maso podle pohlreicha,
telecí maso kousky recepty,
teleci maso pro batolata,
telecí maso recept pro batole,
omáčka z telecího masa pro batole
Suroviny:
plecko telecí,
smetana zakysaná,
máslo,
mouka polohrubá,
vývar,
cibule,
estragon,
sůl,
pepř
Komentáře (17)