Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 399 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,37 g |
Tuky | 69,76 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 247 mg |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,88 g |
Sacharidy | 15,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní zvěřinový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8mB
Moje poznámka
Pikantní zvěřinový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8mB
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno 18. 4. 2025 13:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 30 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 55 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
top recepty zvěřina,
pikantní zvěřinový guláš,
zverinovy kotlíkový guláš,
pikantni kotlíkový guláš,
kotlíkový guláš ze zvěřiny,
recepty na kotlíkový guláš zvěřina,
zverinovy gulas v kotliku,
danci kotlikovy guláš,
pikantní jelení kotlík,
kotlik z divociny,
dančí kotlík,
jelení pikantní kotlík,
zvěřinové recepty,
pikantní dančí,
pikantní divocina,
zvěřinový guláš kotlíkový,
zvěřinový pikantní guláš,
kotlikovy gulas zverinovy,
kotlíkový guláš bze zvěřiny,
divočina v kotlíku
Suroviny:
maso srnčí,
sůl,
koření divočina,
omáčka worcesterová,
olej,
slanina,
máslo,
cibule,
kečup sladký,
žampióny,
pomeranče
Komentáře (13)