Červenorybízová pěna
Za nazdobenými a výbornými poháry nemusíte nutně do cukráren. V tomto receptu vás čeká návod na lehkou jogurtovou pěnu se smetanou, kterou osvěží kuličky rybízu. Pro dokonalý efekt pak vše navrstvíte třeba do sklenic na víno.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 255 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 78,00 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 105,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červenorybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D6lK
Moje poznámka
Červenorybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D6lK
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 35 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 42 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 49 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
pěna z červeného rybízu,
dezert z černého rybízu,
rybiz dezert,
dezert z červeného rybízu,
dezert z rybízu,
nanuk z červeného rybízu,
cerny rybiz dezert,
pěna z černého rybizu,
červený rybíz pohár se šlehačkovu a čokoládou,
zmrazený červený rybíz,
černý rybízový recepty na dezert,
pěny dezerty,
dezerty z rybízu,
rybiz byli jogurt,
dezerty z červeného rybízu,
recepty dezerty rybíz,
vanilkový keřík,
pěna z boruvek,
červený rybíz dezert,
dezert pěna
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový,
cukr krystal,
rybíz červený
Komentáře (21)