Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborovo-klobásový točenec

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 875 kJ /
1 882 kcal
Bílkoviny119,17 g
Tuky145,50 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 8,18 g
Sůl20,17 g
Sacharidy22,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si klasické bramborákové těsto. Krok 2: Nivu rozdrobíme do misky a tvarůžky pokrájíme na drobné kostičky. Oba sýry smícháme a polovinu této směsi přidáme k těstu. Krok 3: Zapékací formu vylijeme olejem, aby bylo pokryté dno a naplníme těstem. Krok 4: Klobásu dáme navrch a současně ji stáčíme do šneka. Trochu ji zamáčkneme do těsta a dáme péct na 180°C asi na 45 minut. Přibližně v polovině pečení posypeme zbylou směsí sýrů a dopečeme dozlatova. Podáváme s rajčatovým salátkem.

Zveřejněno 6. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xq2g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xq2g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Jůů:-Omňamka voňavá:-8+11:-p:yes:

tak to vypadá moc dobře:-ptaky bych sahla po točenci než po zelenině:-D:-Di když zeleninu mám taky ráda:yes::yes:+10

Jana Remkova: včera jsem tak dělala i smažený květák, super byl, zlatoučký, mňamka:-K:-K

Kvety: nebo bych to dala na pečící papír. Poslední dobou na něm dělám vše, hlavně řízky.;-)

Pěkné :yes:+

Kvety: myslím, že i bez tvarůžků to bude dost jedlé...:-8 A plavat v oleji to rozhodně nemusí, stačí jen vymastit dno tak, aby bylo pokryté souvislou vrstvou. a pokud bys chtěla úplně bez tuku, pak by snad i šlo dát na dno pečící papír....

velmi zdařilé;-):yes:

A co my, co nesnášíme tvarůžky? Bude to jedlé i bez nich? A ještě: Olejem se nádoba jenom vymaže nebo se musí nalít tolik, aby to plavalo? Taky se snažím netloustnout:-)

Jana Remkova:Proto je třeba se zachovat podle hesla:Neváhej,udělej a sněz

Všem moc děkuji:-K A musím s pravdou ven: původně jsem tohle jídlo zamýšlela jen pro zbytek rodiny, snažím se (opět) zhubnout nějaké to kilčo...sobě jsem tedy udělala grilovanou zeleninku...tedy, ne že by nebyla dobrá, ale jak tahle mňamka zavoněla z trouby, bylo mi jasné, že zase neodolám:-//:-D.A nelituju, moooc jsem si pochutnala:-p. ( a ono to tak kalorické zase není, jsou tam skoro jen brambory a sýry...:-D:-D )

:yes::yes::-p:-))

Tak to musí být dobrota!!! Já se fakt na takové věci nesmím dívat:-(:yes::yes::yes::yes::yes:

Danca: Dančo, jak jsou tam tvarůžky, neznám bratra(i když žádného nemám, jen sestru:-D), ale 4.bod je tvůj-paráda:yes:

miccan: děkuji:-K Taky mám doma tři chlapy, pomlaskávali...:-D

Tak toto si teda trafila! To je niečo pre mňa a mojich chlapov:-p:-p:-p:-p Oslintala som si klávesnicu aj s monitorom:-D:-D Hneď ako sa tu trošku, aspoň trošíčku ochladí,urobím!odík je samozrejmosť:yes::yes::yes::yes::yes:

Tématické fráze:
co s bramborovým testem, klobásový salát, klobásový chlap, pečený točenec, klobásové řízky recept, klobásové placičky v troubě, klobásový nákyp, klobásový řízek, recepty točenec z listového těsta, recepty tvarůžek v bramborovým těstě, klobásový šneci, vinná klobása v bramborákovém těstě, klobásové sušenky, točenci z listového těsta, recept na klobásovou směs

Suroviny:
brambory, klobása vinná, sýr tvarůžky kulaté, sýr niva, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu