Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné vepřové kotlety s bramboráčkama

Hodnocení receptu je 4,5 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Veroly

Náročný

Suroviny

Porce: 2 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 009 kJ /
719 kcal
Bílkoviny28,35 g
Tuky9,24 g
Vláknina33,26 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy123,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety rozřízneme, osolíme, opepříme (můžeme posypat i trochou papriky) a naplníme česnekem, majoránkou, slaninou a sýrem, spojíme párátkem. Krok 2: Cibulku osmahneme na oleji (může se přidat i nakrájená mrkev) a přidáme maso, které necháme trošku opéct, pak podlijeme vývarem nebo vodou, do které přidáme bujón. Krok 3: Přiklopíme pokličku a necháme dusit do měkka. Potom kotlety vytáhneme a omáčku zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě nebo odebereme trošku omáčky a rozmícháme mouku v ní. Krok 4: Brambory nastrouháme a dáme do misky s nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, vejcem, troškou mléka, moukou a kořením. Krok 5: Promícháme a necháme chvilku odležet. Krok 6: Pak smažíme malé placičky z obou stran. Pozn.: Smažila jsem pod pokličkou na malém ohni, aby se brambory propekly.

Zveřejněno 4. 6. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pk2p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pk2p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Velmi dobrý receptík...dneska jsme si s přítelem skvěle pochutnali :o) doporučuju s nivou :o)

Tématické fráze:
plněná kotleta babicovy dobroty, plněné vepřové kotlety, babicovy recepty vepřové kotlety, plněná vepřová kotleta, plněný kotlet, plneny veprovy kotlet, kotlety v bramboráku, kotleta s bramborakem, vepřová kotleta s bramborákem, vepřová kotleta v bramboráku, vepřova kotleta plněná sýrem, vepřové s bramboráčky, recept plněná vepřová kotleta, kotlety s bramborakem, plněné vepřové, maso s bramboráčkama, vepřové maso s bramboráčky, vepřová kýta s bramboráčky, vepřové kotlety plněné, vepřové maso s bramboráčkama

Suroviny:
kotleta vepřová, česnek, majoránka, slanina anglická, sýr eidam, cibule, sůl, pepř, bujón, mouka hladká, brambory, cibule, česnek, vejce, mléko, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu