Suroviny pro 1
Podle použitých surovin
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
V lednici vám vydrží týden v uzavřené nádobě.
Zveřejněno 14. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Moje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 8 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 12 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 4 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 5 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 5 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 8 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 9 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 10 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 10 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 13 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 14 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí holandská omáčka,
domácí tatarka z Majolky®,
domácí tatarka z Majolky®,
tatrska omacka,
tatarka z majonezy,
tatarka,
tatarka recept,
k čemu holandská omáčka,
domáci tatarka z majonézy,
majonéza s kapary,
tatarka ze zloutku,
majoneza podle sandtnerové,
jak udělat z majonézy tatarku,
tatarka z holandské omáčky,
k čemu podávat holandskou omáčku,
průmyslová majonéza,
holandská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka se sardelkami,
pletynky s majonezy,
recept na tatarku
Suroviny:
žloutek,
hořčice plnotučná,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
ocet,
cibulka,
okurka čerstvá,
mléko
Komentáře (18)