Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 6 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 2 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 2 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 3 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 3 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 4 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 5 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 5 hodinami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (40)