Postup přípravy
Krok 1: Do kuřecího prsního řízku opatrně vykrojíme kapsu a pak ho mírně naklepeme po hladké straně, abychom ho sklepali na stejnou tlouštku a osolíme.
Krok 2: Debrecínku přeložíme a vložíme do ní půl plátku sýra tak, aby sýr nemohl vytékat.
Krok 3: Potom obalíme klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka.
Krok 4: Obalený řízek omočíme ještě jednou po jedné straně ve vejci a nakonec v rohlíku, který jsme tence nakrájeli na nudličky.
Krok 5: Na oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 28. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
Moje poznámka
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 20 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno 12. 3. 2025 13:50
Báč s vinnou klobásou
Přidáno 12. 3. 2025 13:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 17 minutami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 1 hodinou
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 1 hodinou
Žampionová omáčka
Ashelin před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
PetrHajny před 3 hodinami
Banánové muffiny
Markeeta před 3 hodinami
Kulajda s cibulí
Monika146 před 4 hodinami
Pohankové rizoto s ředkví
TondaJ před 8 hodinami
Vývar z hovězí oháňky
JohnyCipera před 8 hodinami
Čočka po baskitsku
jarkane před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plněný řízek v trojobalu,
plněné řízky v trojobalu,
ježek z lilku,
amur smažený v trojobalu,
ježek z cukety,
řízky ve fritáku,
amur v trojobalu,
kuřecí ježci,
ježek z chleba,
plnene prsni řizky,
plněné kuřecí prsní řízky,
plněné řízky,
dort jezek,
kureci jezek,
kuřecí prsní řízky recepty,
moravský vepřový řízek,
řízek ve friťáku,
smažený švýcarský kuřecí řízek,
řízek obecný,
salámový ježek
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
rohlík,
párek debrecínský,
sýr plátkový
Komentáře (8)