Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky se sýrem a bylinkami

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jacque Jacque

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 861 kJ /
3 074 kcal
Bílkoviny110,26 g
Tuky89,48 g
Vláknina18,18 g
Cholesterol 569 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,62 g
Sacharidy447,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Po vykynutí těsto propracujeme na pomoučněné ploše nebo na silikonovém vále (těsto se nelepí a nemusí se podsypávat), vytvoříme 16 bulek, naskládáme na plech s teflonovou nebo silikonovou podložkou, případně pečícím papírem a necháme kynout pod utěrkou 30-40 minut. Krok 2: Pak pomašlujeme rozpuštěným máslem a pečeme ve vyhřáté troubě při cca 170°C asi 20-30 minut. Hotové bulky ihned přendáme z plechu na mřížku.

Zveřejněno 26. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WpJg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WpJg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jen má dotaz. Ty bulky jsou krásné, ale sladké že? Jedi se samotné nebo se něčím namažou?

Díky za recept, bulky jsou moc dobré:-p
před pečení jsem potřela vejcem
přidávám bod a fotku;-)

Receptíky co jsem zde dala jako Jacque jsou moje měla jsem akorát na stránkách jiné jméno.Opravím to mám receptíky i na strankách www.pečeníje radost.cz takže vznikl dojem že je to okopirované.

Pěkný:yes::yes:

:-p:yes:

No, bezva!!:yes:

Tématické fráze:
česnekové bulky, bulky se syrem, bulka se syrem, bulky se sýrem a sunkou, domácí bulky se sýrem, domácí bulky s česnekem a bylinkami, domácí česnekové bulky, cottage bulky recept, bulka recept, domácí fitnes bulky, bulky z cottage, recept na peceni bulky, bulka se sýrem a šunkou, fitnes bulka recept, domácí bochník s cottage, jak na bulku ze sunkou a syrem, kynutá bulka zapečená se sýrem, recept na bulky se syrem, fitnes bulky, fitness cottage bulky

Suroviny:
tuk hera, mléko, voda, cukr krystal, vejce, koření oregáno, bazalka čerstvá, tymián, sůl česneková, sýr parmazán strouhaný, mouka hladká, droždí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu