Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 421 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,69 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 243 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 31,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdíčko ve smetanové cuketě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6yR
Moje poznámka
Vepřové srdíčko ve smetanové cuketě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6yR
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 7 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 7 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 8 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko recepty,
vepřové srdíčko,
srdíčka na smetaně,
mveprove srdicko,
co uvařit z vepřoveho srdíčka,
veprove na cukete,
vepřova srdička recepty,
veprovy srdicko recepty,
srdíčko recepty vepřového masa,
veřová srdíčka na na smetaně,
jak uvarit srdicko,
vepřove s cuketou,
vepřová srdíčka,
veprova srdicka recept,
recept na vepřové srdíčko,
recept maso cuketa smetana,
recept na vepřová srdíčka,
vepřové v cuketové omáčce,
vepřové cuketa,
srdíčko na smetaně
Suroviny:
srdce vepřové,
cuketa,
cibule,
koření zlaté prase,
vývar,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (15)