Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Moje poznámka
Dušené vepřové maso s jablkovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RKV
Nejnovější recepty
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 12 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 12 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 12 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 12 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 12 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 13 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 13 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 14 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 15 hodinami
Tématické fráze:
dušení vepřového masa,
vepřové maso recepty,
dušená jablka,
dusení masa,
dušená vepřová panenka,
dušená jablka s pudinkem,
dušená jablka s pudinkem,
vepřové maso,
veprova panenka dusena,
recepty z veproveho masa,
dušená jablka recept,
dusene maso,
dušené vepřové,
vepřový bok dušený,
dušení vepřového,
recept z vepřového masa,
maso s jablky,
dušené jablka,
maso na dušení,
veprove kostky s jablky
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
jablko,
masox,
koření kari,
sůl,
cukr,
tuk
Komentáře (12)