Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,39 g |
Tuky | 54,33 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme. Pórek očistíme, nakrájíme na špalíčky, česnek očistíme, nakrájíme na plátky, hrozny umyjeme.
Krok 2: Na nachystané řízky klademe salám, plátky česneku, pórek a hrozny. Srolujeme jako ptáčky a zafixujeme párátkem, obalíme v mouce.
Krok 3: Na pánev dáme rozehřát olej, bazalku umyjeme, osušíme a 3-4 minuty restujeme na oleji. Pak přidáme závitky, ze všech stran osmažíme, podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme do měkka.
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Moje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 17 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 4 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 4 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 4 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 6 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 6 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hroznů,
recepty s hrozny,
recept z hroznů,
hrozny recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
pórek,
víno hroznové,
česnek,
salám,
vývar masový,
koření zlaté prase,
bazalka čerstvá,
olej,
mouka hladká
Komentáře (19)