Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,39 g |
Tuky | 54,33 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme. Pórek očistíme, nakrájíme na špalíčky, česnek očistíme, nakrájíme na plátky, hrozny umyjeme.
Krok 2: Na nachystané řízky klademe salám, plátky česneku, pórek a hrozny. Srolujeme jako ptáčky a zafixujeme párátkem, obalíme v mouce.
Krok 3: Na pánev dáme rozehřát olej, bazalku umyjeme, osušíme a 3-4 minuty restujeme na oleji. Pak přidáme závitky, ze všech stran osmažíme, podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme do měkka.
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Moje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hroznů,
recepty s hrozny,
recept z hroznů,
hrozny recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
pórek,
víno hroznové,
česnek,
salám,
vývar masový,
koření zlaté prase,
bazalka čerstvá,
olej,
mouka hladká
Komentáře (19)