Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,39 g |
Tuky | 54,33 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si nakrájíme na řízky, naklepeme, okořeníme. Pórek očistíme, nakrájíme na špalíčky, česnek očistíme, nakrájíme na plátky, hrozny umyjeme.
Krok 2: Na nachystané řízky klademe salám, plátky česneku, pórek a hrozny. Srolujeme jako ptáčky a zafixujeme párátkem, obalíme v mouce.
Krok 3: Na pánev dáme rozehřát olej, bazalku umyjeme, osušíme a 3-4 minuty restujeme na oleji. Pak přidáme závitky, ze všech stran osmažíme, podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme do měkka.
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Moje poznámka
Závitky s hrozny a pórkem na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBLB
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 37 minutami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 8 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 9 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 10 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hroznů,
recepty s hrozny,
recept z hroznů,
hrozny recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
pórek,
víno hroznové,
česnek,
salám,
vývar masový,
koření zlaté prase,
bazalka čerstvá,
olej,
mouka hladká
Komentáře (19)