Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v zelné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLNB
Moje poznámka
Kuřecí v zelné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLNB
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 53 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci v zelné omáčce,
zelná omáčka,
zelne kure,
kuřecí recepty,
recepty omáčky,
v zelné omáčce,
závadné potraviny nova cz,
kuřecí rp,
které mleté kuřecí maso je závadné,
kuřecí omáčky,
zampionova omacka s kurecim masem,
kuřecí omáčky recepty,
omacka z kurecich kridelek,
zelna omacka s kuřecího masa,
jaká omačka z kuřecího masa,
kuřecí v zelné,
netradiční uprava kuřecího masa,
omáčka ze zelné vody,
kuřecí maso s hlav. zelím,
zelná omáčka s věpřovým
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
smetana na vaření,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
olej,
sůl
Komentáře (31)