Kvašáky II
Kvašáky jsou oblíbenou pochoutkou vrcholícího léta. Mnoho lidí si myslí, že vyrobit dobré kvašáky je umění. Právě naopak, je to velmi snadné! Připravíme je z přerostlejších okurek, voňavého kopru, kousku křenu a solného nálevu.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8WX
Moje poznámka
Kvašáky II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8WX
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 6 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 6 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 7 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 7 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 3 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 5 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 5 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 5 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 5 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 5 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 7 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 7 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší recept na kvašáky,
kvasaky,
nejlepší kvašáky,
kvašáky recept,
jak nakládat kvašáky,
kvašáky recepty,
jak se dělají kvašáky,
recept na kvašaky,
kvasáky na zimu,
domácí kvašáky,
výroba kvašáků,
jak dělat kvašáky,
kvašáky plísen,
dobré kvašáky,
recept na dobre kvasaky,
lák na kvašáky,
recepty kvasaky,
návod na kvášáky,
recepty na kvašáky,
kvašené okurky
Suroviny:
okurka čerstvá,
rybíz černý,
listy vinné révy,
kopr,
křen,
voda,
sůl
Komentáře (37)