Kvašáky II
Kvašáky jsou oblíbenou pochoutkou vrcholícího léta. Mnoho lidí si myslí, že vyrobit dobré kvašáky je umění. Právě naopak, je to velmi snadné! Připravíme je z přerostlejších okurek, voňavého kopru, kousku křenu a solného nálevu.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8WX
Moje poznámka
Kvašáky II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8WX
Nejnovější recepty
Andělská čokoláda
Přidáno před 2 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 21 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 13 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 13 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 13 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 15 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 15 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 16 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 16 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 16 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší recept na kvašáky,
kvasaky,
nejlepší kvašáky,
kvašáky recept,
jak nakládat kvašáky,
kvašáky recepty,
jak se dělají kvašáky,
recept na kvašaky,
kvasáky na zimu,
domácí kvašáky,
výroba kvašáků,
jak dělat kvašáky,
kvašáky plísen,
dobré kvašáky,
recept na dobre kvasaky,
lák na kvašáky,
recepty kvasaky,
návod na kvášáky,
recepty na kvašáky,
kvašené okurky
Suroviny:
okurka čerstvá,
rybíz černý,
listy vinné révy,
kopr,
křen,
voda,
sůl
Komentáře (37)