Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švédská omáčka studená

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

o9o9judit

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 186 kJ /
1 479 kcal
Bílkoviny6,45 g
Tuky126,66 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,05 g
Sacharidy54,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupeme a na plátky nakrájíme jablka, která rozdusíme ve vině s cukrem. Krok 2: Majonézu osolíme, zakapeme worcestrem, přidáme protlak z jablek a pokapeme citronem. Krok 3: Do omáčky dáme křen a zjemníme smetanou. Je dobrá na maso a ryby.

Zveřejněno 11. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švédská omáčka studená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QXB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švédská omáčka studená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QXB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jani, když to už mému muži, který si na podobné experimenty moc nepotrpí, chutnalo moc, tak to je co říct :-) K té rybě se to opravdu hodí..i k masu..Bodík:yes:

Ilono, to vypadá strašně fajn!! Ta ryba v tom, hmmm, zvláštní, zajímavá kombinace:-*:yes: Jani, tobě plus za fotky!!

Ilonko, děkuji moc za tip! :-) Omáčka byla skvělá:-*!:yes:..Jen jsem před focením do ní zapomněla dát vorčestr, proto je i možná světlejší:-8..dokapala jsem si ho do omáčky na talíři :-)..zkoušela jsem část pro sebe smíchat s jogurtovým dresingem místo majonézy a také to nemělo chybu :-)

Tématické fráze:
švédská omáčka, švédská kuchyně, recepty studené kuchyně, studené omáčky k masu, studena svestkova omacka, studená kuchyně recepty, studená švestková omáčka k masu, omáčka k rybám, studená omáčka, omáčka na rybu, studená omáčka k rybě, svedska kucharka, studená omáčka na ryby, recepty studena kuchyne, svedska omacka recept, studená omáčka k masu, studená omáčka na rybu, studene omacky na ryby, studaná omáčka, švestková omáčka k masu

Suroviny:
majonéza, jablko, víno bílé, cukr, sůl, omáčka worcesterová, smetana, křen, citron

Přidat fotografie receptu