Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 516 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,28 g |
Tuky | 20,02 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 123,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Moje poznámka
Lívance s tvarohem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQRO
Nejnovější recepty
Turecká vejce
Přidáno před 24 minutami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 15 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 18 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 8 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 12 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 12 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 12 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 13 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 14 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
BaoAn před 15 hodinami
Langoše jednohubky
lunav1 před 15 hodinami
Krkovička z trouby
stepankovasarka před 15 hodinami
Tématické fráze:
lívance se skořicí,
zapečené lívance,
zapékané lívance,
tvaroh na livance,
lívance se skořicí a cukrem,
zapečené lívance s tvarohem,
llivance,
lívance ze skorici,
lívance z tvarohu,
zapečené lívance z tvarohem,
zapecene livence,
lívance s rýží,
zapečené lívance s tvarohem recept,
svestkovy livan,
tvarohove livance se skorici,
livance se skořicí recept,
bananove lívance s tvarohem a vločkami,
jívance ze zálivkou,
lívance s borůvkami a tvarohem,
tvarohove livance
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
vejce,
cukr vanilkový,
mléko,
mouka polohrubá,
sůl,
skořice
Komentáře (5)