Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 27,56 g |
| Vláknina | 2,06 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Dk
Moje poznámka
Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8Dk
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 17 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 18 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 18 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 19 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 19 hodinami
Tématické fráze:
naložení kapra před smažením,
jak naložit kapra před pečením,
jak naložit kapra před smažením,
všechny recepty na kapra s česnekem,
všechny recepty na kapra,
marináda na kapra,
priprava kapra před smažením,
kapr na zázvoru,
kapr v marinade,
kapr po čínsku,
kapr na zázvoru,
česneková marináda na kapra,
vydrží kapr naložený 48 hodin ?,
kapr v cesnekove marinade,
naložený pečený kapr,
peceni nalozeneho kapra v marinádě,
do čeho naložit kapra před smažením,
kapr v sojové omáčce,
kapr naložený přes noc,
kapr nalozit pred smazenim
Suroviny:
kapr,
sůl mořská,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
česnek,
olej olivový,
šťáva citronová,
olej olivový,
máslo,
kmín celý
Komentáře (31)