Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v zelné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLNB
Moje poznámka
Kuřecí v zelné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLNB
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 16 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 30 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci v zelné omáčce,
zelná omáčka,
zelne kure,
kuřecí recepty,
recepty omáčky,
v zelné omáčce,
závadné potraviny nova cz,
kuřecí rp,
které mleté kuřecí maso je závadné,
kuřecí omáčky,
zampionova omacka s kurecim masem,
kuřecí omáčky recepty,
omacka z kurecich kridelek,
zelna omacka s kuřecího masa,
jaká omačka z kuřecího masa,
kuřecí v zelné,
netradiční uprava kuřecího masa,
omáčka ze zelné vody,
kuřecí maso s hlav. zelím,
zelná omáčka s věpřovým
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
smetana na vaření,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
olej,
sůl
Komentáře (29)