Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 251 kJ / 60 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,94 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Moje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 10 minutami
Kokosová očka
Sima1996 před 7 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 9 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 11 hodinami
Tématické fráze:
zabi stehinka,
příprava žabích stehýnek,
zabi stehna,
grilovaná žabí stehýnka,
úprava žabích stehýnek,
žabí,
žabí stehýnka příprava,
žabí maso,
recept na zabi stehinka,
žabý stehna,
žabí stehna recepty,
žabi stehinka recept,
prodej žabích stehynek,
příprava žabích stehen,
recept na žabí stehna,
recept zabi stehinka,
připrava zabi stehynka,
recepty z žabích stehynek,
příprava žabých stehýnek,
pecene zabi stehynka
Suroviny:
stehýnka žabí,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
víno bílé suché,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (65)
Foto luxus
Andrej
jen bych je porovnal spíš k šťavnatému králičímu. Bodík
Hezké, nepřeplácané a rozhodně i nezvyklé, myšleno v ČR.
no, my, co žabí stehýnka máme dnes a denně
mě se líbí tvoje kreativita, zručnost, preciznost a v neposlední řadě odvaha to sem vložit
Můj muž tvrdí, že nevím, co je dobré
S tou přípravou by to bylo asi horší