Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 444 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,01 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 998 mg |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 23,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s jablkem a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9rk
Moje poznámka
Karbanátky s jablkem a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9rk
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 8 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 10 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 1 hodinou
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 1 hodinou
Banánová bábovka
Monika146 před 2 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 3 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 7 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 7 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 7 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky s jablky,
karbanátky s jablkem,
karbanátky z mletého masa a jablek recept,
recepty se šalvějí,
recepty se šalvějem,
karbanátk s jablkem,
karbanátky z mletého masa s jablky,
masové karbanátky s jablky,
mlete maso s jablky,
maso se šalvějí,
karbanátek s jablkem,
karbanátky s jablkem a s parmazánem,
mletého masa s jablkem,
mlété maso na karbanátky s jablkem,
se šalvějí recept,
kruti karbanatek s jablky,
krůtí karbanátky se šalvějí,
karbanatky masove s jablky,
recepty s šalvějí,
recept se šalvějí
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
jablko,
šalvěj čerstvá,
cibule,
houska,
parmazán,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (27)