Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 484 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,82 g |
Tuky | 40,31 g |
Vláknina | 28,44 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,04 g |
Sacharidy | 47,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané klobásy s houbovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEM3
Moje poznámka
Zapékané klobásy s houbovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEM3
Nejnovější recepty
Mini tiramisu
Přidáno před 1 hodinou
Brynzové halušky III
Přidáno před 14 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 23 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 23 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 41 minutami
Těsto na pizzu
El.Magios před 44 minutami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 6 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 7 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 13 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 13 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 14 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 14 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Tématické fráze:
klobásy recepty,
zapekane klobasy,
klobasy,
kucharka.cbmonitor.cz,
zapekane,
zapékaná klobása,
klobásy na zapékání,
klobasa z hub,
zapekané klobása,
zapékané klobásy recept,
vecere z klobásy,
klobásy k zapékání,
klobasy s houbami,
klobasy na houbach,
s klobásy,
recepty klobásy,
http.kucharka.cbmonitor.cz,
recepty zapékané klobásy,
jakzapekat klobásy,
klobása s houbami
Suroviny:
klobása,
rajče,
sýr nastrouhaný,
houby lesní,
cibule,
vejce,
olej,
koření kari,
smetana zakysaná,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (15)