Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 206 kJ / 766 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,37 g |
| Tuky | 30,58 g |
| Vláknina | 26,76 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 58,80 g |
Postup přípravy
Může se to podávat jak se šťouchanými brambory, tak i s francouzskou bagetou :-)
Zveřejněno 22. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE2r
Moje poznámka
Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lE2r
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 36 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 57 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuře s kapustou,
kure na kapuste,
selské špecle recept,
selska basta recept,
sedlácké kuře,
kapusta selská,
kura s vinem,
francouzske kure poulet noir recept,
selská kapusta,
kuřecí s kapustou,
kura s kapustou,
kuře po hanacku na špecle,
kuře noir,
poulet noir,
kuře poulet noir,
poulet recepty,
selske kureci na kapuste,
francouzske kure s kapustou,
sedlácké kuře na zelí,
recept na kuře na kapustě
Suroviny:
kuře čtvrtky,
olej rostlinný,
máslo,
cibule,
pórek,
mrkev,
kapusta,
víno bílé suché,
vývar kuřecí,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (11)