Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 062 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,45 g |
Tuky | 166,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 722 mg |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 14,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7g
Moje poznámka
Štika na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7g
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 10 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 5 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 8 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 10 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 10 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 10 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 11 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 11 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 11 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 12 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
štika recepty,
recept na štiku,
recepty na štiku,
recepty štika,
pečená štika nejlepší recept,
štika recept,
recepty ze štiky,
recept štika,
štika,
nejlepší recept na štiku,
nejlepší recepty na štiku,
příprava štiky,
nejlepší recept štika,
jak udělat štiku,
recepti na vareni,
recepty z ryb štika,
jak uvařit štiku,
recepty ryby štika,
recept na přípravu štiky,
štika-recepty
Suroviny:
štika,
slanina,
máslo,
mouka hladká,
olej,
citron,
víno bílé,
smetana,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (5)