Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 426 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,75 g |
Tuky | 32,21 g |
Vláknina | 16,08 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 361,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Moje poznámka
Smraďulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o20L
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 17 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 31 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
ovesná kaše z pekárny,
ovesná kaše z domácí pekárny,
ovesná kaše v pekárně,
hrachová polévka recept,
instantní hrachová kaše,
brokolicová polévka recept,
ovesná kaše v domácí pekárně,
domací pekarna-dia recepty,
domácí pekárna ovesná kaše,
domácí ovesná kaše,
domácí pekárna kasa,
kuchařka domácí pekárna,
kuchařka pro domácí pekárnu,
bramborová kaše z pekárny,
hrachová kaše,
sušená hrachová kaše,
recepty ovesná mouka,
ovesná kaše domácí pekárna,
ovesná mouka recepty,
ovesná kaše, pekárna
Suroviny:
voda,
mléko,
cukr,
olej olivový,
sůl,
kaše bramborová instantní,
mouka hladká,
droždí,
krkovice uzená,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr tvrdý
Komentáře (24)