Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 378 kJ / 4 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,70 g |
Tuky | 348,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 177,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselý křupavý bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4D
Moje poznámka
Sladkokyselý křupavý bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4D
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 15 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 3 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 3 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 5 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 5 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 6 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 6 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 9 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečený křupavý bůček,
krupavy peceny bucek,
nálev na bůček,
bůček v nálevu,
sladkokyselé vepřové,
bůček na minutku,
veprovy bok na sladkokyselo,
buček recepty,
sladkokyselý nejlepší pečený bůček,
krupavy veprovy bucek,
nálev na pečený bůček,
gabi kysely,
bůček se sladkokyselou omáčkou,
bůček na minute,
peceny krupavy bůček recept,
nálev pro pečený bůček,
peceny bucek sladkokyselem,
krupavy pečený vepřový bůček,
recept na bůček v nálevu,
bůček kyselý nálev
Suroviny:
bůček,
bílek,
škrob,
olej,
pórek,
voda,
omáčka sojová,
cukr,
ocet,
škrob
Komentáře (9)