Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mufinky v čokoládě s marcipánovou ozdobou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

slunickovin slunickovin

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 50 ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 892 kJ /
5 950 kcal
Bílkoviny126,94 g
Tuky168,37 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 1,31 g
Sůl3,63 g
Sacharidy977,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslo, cukr a vejce utřít, přidat mouku a mléko, já přidávám nastrouhanou čokoládu a rozdrcené vlašské ořechy, naplnit mufinky tak do třičtvrtě, protože se trochu zvednou. Krok 2: Pečeme 25 min při 180 °C. Krok 3: Po vychladnutí seřežeme dorovna vršek mufinky, namočíme do čokolády, natrouháme marcipán a přilepíme růžičku. Krok 4: Po ztuhnutí vložíme do papírových košíčků.

Zveřejněno 19. 10. 2012

Poznámka autorky slunickovin

Růžičky dělám den předem. Na 50 malých růžiček je třeba asi hodinu a půl až dvě hodinky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4GK2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4GK2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

:yes::-*.no to je nádhera..škoda jíst
Tvoje poznámka mně dostala..až 2 hodky..bych se do toho ani nepustila,celý den v tahu a skutek utek:-))

slunickovin:Sluní, to jsou teda mufínky jedna radost, úplně mě rozveselily a krásně se na ně dívá. Dávám ti 6.bod:yes:

IvanaLK: tyto mufiny běžně nedělávám,ale použila jsem je jako cukroví,:-))tam na fantazii se meze nekladou:-))

Dobrý recept na mufiny, ale zdobení je příliš jedovaté :-)

Máš je opravdu krásné;-):yes::yes::yes:+

jarka skrobakova:moc děkujíí všem:-))

srettka:děkují...no je to pravda...že se za tím hned zapráší...ale když tě to baví...tak si s tím vyhraješ:-))

ty jsou krásné :yes::yes:;-):-K

to je teda přímo filigránská práce:-K:-K moc hezoučké je máš:-):-);-):yes::yes:

Kouzelná mufátka;-):yes: a toho zdobeníčka, člověk nad tím nechá tolik času a pak ric pic a zbude jen pár drobečků:-p

Tématické fráze:
mufinky, čokoládové mufínky recepty, recept na mufinky, muffiny s ozdobou, malé mufinky, levné mufinky, marcipánové ozdoby na muffiny, pečené mufinky, jak naplnit mufíny, mufínky recepty jogurtové a čokoládové, kouzelné mufiny, mufínky recepty, ostružinové mufinky, recept na cokoladove muffiny s ozdobou, recept na male mufinky, recept mufinky, jak jíst mufinky, peceny mufinky, mufinky s náplní, mufiny nastrouhaná čokoláda

Suroviny:
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, máslo, mléko, čokoláda, ořechy, mléko sušené, cukr moučkový, med, voda, mandlové aroma

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu