Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,94 g |
Tuky | 81,14 g |
Vláknina | 18,28 g |
Cholesterol | 313 mg |
Sodík | 569 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 36,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie, zapečená s mozzarelou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV7w
Moje poznámka
Tilapie, zapečená s mozzarelou a houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV7w
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 3 minutami
Pečené kuře
Lucek před 15 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 16 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 19 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 25 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 29 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 37 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 50 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Tématické fráze:
zapečená tilápie,
tilapie zapečená se sýrem,
zapečená tilápie se sýrem,
tilapie na masle,
zapečené tilapie,
tilapie zapecena,
telápie,
zmražená tilapie,
ryba s mozzarelou,
tilapie,
tilapie recepty,
zapečená tilapie s brambory,
tilápie na žampionech,
tilapie zapečená se sýrem, bramborová kaše,
tilapie na houbách,
zapečená řepa s mozzarelou,
talapie koupit,
tilápie zapečená s mozzarellou,
mozzarela zapečená,
ryba tilapie foto
Suroviny:
tilapie,
citron,
sůl,
pepř bílý,
máslo,
žampióny,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
nať cibulková,
kmín drcený
Komentáře (14)