Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 463 kJ / 2 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,36 g |
Tuky | 44,70 g |
Vláknina | 111,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 91,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNVE
Moje poznámka
Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNVE
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec bez vajec
EvaMl před 40 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 1 hodinou
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 1 hodinou
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 3 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 7 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 11 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 11 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně na liškách,
vepřové maso na liškách,
vepřové na liškách,
pečeně na liškách,
maso na liškách recepty,
veprová pečené na řapikatem celeru,
maso lisky,
recepty z vepřové pečeně,
vepřové maso s liškamy,
maso s liškama,
veprove s rapikatym celerem,
vepřové maso s řapíkatým celerem,
rizoto s rapikatym celerem,
veprovi na liškách,
pečené vepřove s celerem,
rizoto se žampiony a řapíkatým celerem,
maso s liskami,
maso s liskou,
vepřová pečeně na liškách - recept,
pecene maso s liskami
Suroviny:
pečeně vepřová,
houby lišky,
celer,
cibule,
česnek,
sůl,
koření country,
vývar
Komentáře (9)