Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,93 g |
| Tuky | 1,85 g |
| Vláknina | 63,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Moje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 35 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
uzeni masa a lak na maso,
lák na uzené maso,
lak na maso,
lak na uzene,
nejlepší rybí lak na uzení,
lak na uzení masa,
lák na uzení,
lak na maso na uzení,
uzené maso recepty,
obalované uzené,
příprava uzeného masa,
příprava laku na maso,
recepty z uzeného masa,
obalované uzené maso,
priprava laku na uzeni,
uzené maso recept,
uzené maso,
uzené maso příprava,
lák na uzené recept,
napichani masa na uzeni
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
česnek,
ocet,
cukr,
pivo světlé,
koření hřebíček,
solamyl,
voda
Komentáře (26)
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....