Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,93 g |
| Tuky | 1,85 g |
| Vláknina | 63,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 142,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Moje poznámka
Uzené maso jako lahůdka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxn7
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 24 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 26 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 27 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 28 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 29 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
uzeni masa a lak na maso,
lák na uzené maso,
lak na maso,
lak na uzene,
nejlepší rybí lak na uzení,
lak na uzení masa,
lák na uzení,
lak na maso na uzení,
uzené maso recepty,
obalované uzené,
příprava uzeného masa,
příprava laku na maso,
recepty z uzeného masa,
obalované uzené maso,
priprava laku na uzeni,
uzené maso recept,
uzené maso,
uzené maso příprava,
lák na uzené recept,
napichani masa na uzeni
Suroviny:
maso uzené,
cibule,
česnek,
ocet,
cukr,
pivo světlé,
koření hřebíček,
solamyl,
voda
Komentáře (26)
Dělám občas podobně ( bez toho solamylu), za mne uzený maxiocásek z dobrého zdroje. Hooodně pomalu, 150 st. Pivem lze vše pokazit, dle mých zkušeností rozhodně NE Plzeň ( ta nevím moc proč ale vyzkoušeno), vždycky aspoň trochu kvalitní desítku a třeba i ještě trochu naředit. Dle mne platí totéž co u vína - co bych nepila to nedám do jídla.
Pokud má někdo s pivem zásadní problém, tak čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva a trochu vývaru.....