Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 838 kJ / 4 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,10 g |
| Tuky | 195,05 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,86 g |
| Sacharidy | 421,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Moje poznámka
Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpGv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 32 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
drazdansky kolac,
německý recept,
kässekuchen,
nemecke recepty,
recepty německy,
německy koláč s tvarohem,
německý tvarohový dort,
kessekuchen,
pravý tvarožník,
tvarohový koláč,
recept německy,
kesekuchen,
drážďanský tvarohový koláč,
nemecky kasekuchen,
německýtvarohový koláč,
keše kuchen,
kaese kuchen,
kaesekuchen,
tvarohovy kolac kasekuchen,
německé tvarohové řezy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
náplň tvarohová,
tvaroh plnotučný,
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
Komentáře (10)
Zlatý klas by se nepochybně hodil, ale já ho vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevařila. Pak bych ale přidala více na vanilce, mám ráda intenzívnější vanilkovou chuť.
Jinak moc hezký recept
http://www.oetker.de/oetker/produkte/backen_und_me...
Po prostudování si myslím, že by to možná šlo nahradit Zlatým klasem.