Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Moje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 13 minutami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 14 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 10 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 12 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 12 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 12 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 13 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 13 hodinami
Tématické fráze:
smažené býčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
bejčí koule,
recepty na býčí žlázy,
bejci zlazy,
bejčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí žlazy smažene,
vepřové žlázy,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí žlázy příprava,
smažené býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
smažené býčí koule,
smažené bejčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
mléko,
omáčka chilli,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (22)