Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 068 kJ / 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,67 g |
| Tuky | 50,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 2,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tajemství řezníka Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV4p
Moje poznámka
Tajemství řezníka Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV4p
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kostky
Noumik před 22 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 5 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 5 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 7 hodinami
Tématické fráze:
řízky řezníka krkovičky,
řeznik,
recepty pro řezníky,
bašta z krkovičky,
vše pro řezníky,
recpty všecno co mám ráda,
kureci rizky reznika krkovicky,
rizky od reznika krkovicky,
postavička řezníka,
recept od rezniku,
maso reznika krkovicky,
řízek řezníka krkovičky,
recpty z krkovičky,
řízky z krkovicky od řezníka,
dobré řízky od řezníka recept,
řízek řezníka krkovičky,
řízky řezníka krkovičky recept,
krkovice recepty,
recepty z krkovice,
veprové maso od řeznika
Suroviny:
maso vepřové,
sýr hermelín,
šunka,
sůl,
pepř,
chilli,
hořčice
Komentáře (10)
Dávám ti 5.bod