Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,36 g |
Tuky | 11,81 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Moje poznámka
Čertovský guláš doktora Solferna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GOV
Nejnovější recepty
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 7 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 12 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 12 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 12 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 13 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 14 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 14 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 19 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 19 hodinami
Tématické fráze:
jak vylepšit guláš,
doktor lakomý,
čertovský gulášek,
doktor solfernus,
pekelný guláš recept,
čertovsky,
pekelný guláš,
mistr solfern,
jak vylepšit guláš recept,
čertovske nazvy jidel,
pekelný bramborovy gulas,
hovezi gulas kulak,
čertíkovský guláš,
hovezi gulas od mistru kucharu,
námořnický guláš v konzervě,
jak vylepšit guláš z konzervy,
sůl doktor,
doktor klobasa,
recepty doktor e,
certovskej gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
klobása pikantní,
cibule,
víno červené,
rajče,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika sušená sladká,
sádlo,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř,
bujón,
feferonka
Komentáře (8)