Postup přípravy
Krok 1: Jelikož nemám formu, tak jsem si srdce namalovala na čtvrtku a korpus podle ní vyřízla. Jinak postup na korpusy a krémy najdete u mých dalších receptů, jen bych se opakovala a každý má jinou chuť a svůj oblíbený korpus a krém.
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojsrdce s marcipánovým potahem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrJR
Moje poznámka
Dvojsrdce s marcipánovým potahem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZrJR
Nejnovější recepty
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 45 minutami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 14 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 14 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 14 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 14 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 14 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 15 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 15 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 16 hodinami
Tématické fráze:
dort s marcipánovým potahem,
dort dvojsrdce,
recept na dvojsrdce,
dvojsrdce recept na korpus,
dorty s marcipánovým potahem,
dorty dvojsrdce,
ořechový dort s marcipánovým potahem,
recept na dort s marcipanovym potahem,
dorty marcipan dvojsrdce,
dvojsrdce recept,
valentynske dorty dvojsrdce,
dvojsrdce,
postup na dort dvojsrdce,
dort dvojsrdce recepty,
korpus dvojsrdce,
recept na dort dvojsrdce,
jak udelat dort dvojsrdce,
jak udelat dort dvojsrdc,
dvojsrdce dort recept,
dorty krémové dvojsrdce
Suroviny:
korpus,
krém,
marcipán
Komentáře (5)