Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,39 g |
Tuky | 126,86 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 58,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWXB
Moje poznámka
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWXB
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 11 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 6 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 8 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 8 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 8 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 9 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 9 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka pohlreicha,
líčka na česneku,
hovězí na rozmarýnu,
hovezi licka v papinaku,
telecí líčka na cesneku,
hov. líčka na víně,
hov.líčka,
hov.líčka na víně,
hov lička na vině,
hovězí líčka apetit,
hovězí lička na víně-recept,
dušená hovězí líčka,
hovězí licka,
hovězí líčka na víně,
hovezi na vine a rozmarynu,
líčka v papináku,
dušené hovězí na česneku,
dušené hovězí podle pohlreicha,
hovězí na červeném víně,
hovězí na česneku podle pohlreicha
Suroviny:
líčka hovězí,
cibule,
špek,
máslo,
česnek,
rozmarýn,
víno červené,
sůl,
pepř mletý,
bujón hovězí
Komentáře (22)